• آواتار فرهاد عظیمی

فرهاد عظیمی

عضو
    26 ژوئن 2021 در 5:05 ب.ظ

ممنون آقای فتحی. بله این کتاب هم دهمین کتاب در زمینه بیمه مسئولیت هست و خیلی کتاب خوبیه.

البته کتاب در دسته بندی کتابهای حقوقی هست نه بیمه ای ولی با توجه به ارتباط تنگاتنگ حقوق با بیمه، اگر کتابی در زمینه بیمههای مسئولیت زمینه حقوقی نداشته باشد جای تعجب است.

پیشنهاد می کنم دوستان حتما این کتاب رو بخونن. نویسنده کتاب که سلطان حقوق ایران شادروان دکتر ناصر کاتوزیان هست. ایشون قبل از انقلاب قاضی بودند و بعد از انقلاب چند سالی خانه نشین بودند و سپس به عنوان استاد دانشگاه در دانشگاه تهران تدریس می کردند. روحشان شاد.

جناب آقای دکتر محسن ایزانلو هم پای جای پای ایشون گذاشته اند. یکبار از یکی شنیدم که ایشون معروف هستند به جانشین به حق دکتر کاتوزیان و استاد کاتوزیان هم ایشون رو گویا خیلی دوست داشتند.

ضمناً جناب آقای دکتر ایزانلو سابقه کار در شرکت بیمه هم دارند و مطالبشون تئوری محض نیست.

تنها نکته ای که در این کتاب هست بحثی است که تقریبا آخرهای کتاب هست و مرتبط با بیمه های مسئولیت ادعا محور است که به نظر من نگاه جناب آقای دکتر ایزانلو به این موضوع جای بحث دارد. شاید سوء تفاهمی ایجاد شده است. شاید هم بنده اشتباه می کنم. قضاوت بعد از مطالعه، باشما.