• آواتار علی گندم گون

علی گندم گون

عضو
    6 آوریل 2021 در 11:09 ق.ظ

سلام و عرض احترام به جناب آقای عظیمی و سایر همکاران محترم

من نیز قبول دارم که انتهای تبصره 5 ماده 19(( … سهم بیمه گزار از مبلغ بازیافتی را با توجه به درصدی که از خسارت پرداختی کسر کرده است به وی پرداخت نماید. )) دارای ابهاماتی می باشد که نیاز به اصلاح یا تنویر افکار دارد اما موضوع همیشه بنحوی که در مطلب فوق آمده نیست.

1- ارزش خودروها در دو سال گذشته افزایش شدید و مداوم داشته و پیش از آن همیشه وضعیت به این شکل نبوده و بیمه بدنه عموما پاسخگویی خسارت سرقت کلی بوده است

2- در پاراگراف آخر اشاره شده صدمه های وارده به خودرو در نتیجه سرقت تقریبا ناچیز است . اما این موضوع بر اساس تجربیات من در قریب به 25 سال خدمت در ادارات خسارت اتومبیل صحیح نبوده و خودروهای سرقتی پس از کشف عموما دارای صدمات شدیدی به بدنه و حتی قطعات موتوری هستند و در برخی موارد کلیه قطعات ، قابل منفک شدن از خودرو جدا شده و تنها شاسی و موتور که دارای مشخصات فنی هستند کشف می گردد.

3-موضوع بنحوی طرح شده که اذهان خوانندگان به سمتی برود که بیمه عامدانه چک خسارت را پس از کشف خودرو تحویل داده. که حتی در اینصورت نیز تاریخ کشف و تحویل چک خسارت مشخص بوده و امکان اصلاح موضوع وجود دارد