خانه ‹ تالارهای گفتمان ‹ تالارهای گفتمان بیمه ای ‹ انجمن اصول بیمه ‹ فرانشیز ایرانی تعهدات بیمه گران را در پرداخت خسارت افزایش می دهد یا کاهش؟ ‹ پاسخ به: فرانشیز ایرانی تعهدات بیمه گران را در پرداخت خسارت افزایش می دهد یا کاهش؟
-
من در خصوص اين قسمت از صحبت شما بحث دارم كه گفتين (حال به موضوع مورد بحث برگردیم، اگر این دو شرط با هم و به طور همزمان اعمال شود به این نتیجه خواهیم رسید که بیمه گر عملا برای خسارات مازاد بر 000ر000ر000ر20 ریال یا دو میلیارد تومان تعهد خواهد داشت چرا که 10 درصد بیست میلیارد ریال معادل 000ر000ر000ر2 ریال(حداقل شرط دوم) خواهد بود. در نتیجه بیمه گر با قید نمودن این عبارت برای فرانشیز، خسارت های قابل پرداخت کمتر از 000ر000ر000ر20 ریال را از تعهد خود خارج می نماید و در صورتی که خسارت بالغ بر 000ر000ر000ر20 ریال باشد شرط اول یعنی 10 درصد را اعمال می نماید و از کل مبلغ خسارت کم می کند.)
شايد نتونستم متوجه منظور شما بشم چون به عقيده من اينطور نيست كه بيمه گر خسارت هاي زير بيست ميليارد ريال رو قبول نكنه. فرض كنيد خسارت ده ميليارد ريال باشه. ما دو تا عدد حساب مي كنيم يكي ده درصد اون رو كه ميشه يك ميليارد ريال يكي هم حداقل فرانشيز ريالي رو كه ميشه دو ميليارد ريال. حالا دو ميليارد ريال رو مي زنيم و در نتيجه هشت ميليارد ريال از خسارت رو مي ديم.